Ainhoa Alberola Lorente


Ainhoa Alberola Lorente

Biografía

Tinc 27 anys i sóc de Port de Sagunt. Sóc graduada en Publicitat i Relacions Públiques i en Periodisme per la Universitat Jaume I. Tinc un màster en Ètica i Democràcia (UJI-UV), un postgrau en Gestió de Xarxes Socials (UNED) i en l'actualitat estic finalitzant un màster en Disseny Gràfic. He treballat en mitjans de comunicació i comunicació institucional, però en l'actualitat em dedique a la comunicació política i m'especialitze, sobretot, en imatge i multimèdia.

Vaig començar la meua militància en el moviment estudiantil que va lluitar per l'educació pública i de qualitat en la pitjor època de retallades i pujada de taxes i he sigut representant de l'estudiantat en diferents òrgans de la universitat. He participat en projectes de comunicació per al canvi social i he col·laborat amb diversos mitjans de comunicació alternativa en premsa i ràdio. La militància en el feminisme és altra part fonamental de la meua vida activista i en l'actualitat participe en la coordinadora feminista del Camp de Morvedre. Tinc la ferma convicció de què sense el feminisme cap moviment polític i social podrà triomfar. Pel que fa a Podem, sóc part des de fa uns cinc anys i l'actualitat seguisc participant activament en l'àmbit autonòmic i en el municipal dins del cercle Podem Morvedre.


Motivación

Estem a punt d'entrar en una fase decisiva de la nostra història contemporània en la qual la crisi de la COVID-19 suposa el colp definitiu a les qui ja vam créixer amb la crisi del 2008. Podem ha demostrat ser una força imprescindible per a protegir a les majories però tenim una tasca importantíssima per davant, reconstruir el País Valencià per a tornar a tindre oportunitats en el futur. Només unides podrem demostrar la nostra força i per aquesta raó em presente al Consell Ciutadà Valencià. Juntes guanyarem la nostra terra.