Anna Mª Jiménez Mauri


Anna Mª Jiménez Mauri

Biografía

Tinc 43 anys, premianenca de naixement i veïna de Premia de Mar durant gran part de la meva vida, fa 17 anys vaig venir a viure a Canyamars. Amb la titulació de Tècnic Especialista administratiu vaig començar l’any 2008 a treballar en un centre de recerca biomèdica de Barcelona i actualment m’he especialitzat en les funcions de tècnic de Qualitat; sent les meves tasques principals l’organització interna, el suport en el compliment de requisits legals i normatius (Compliance), l’atenció de queixes o gestió d’incidències i el suport en la implantació de sistemes de gestió de la qualitat (ISO 9001) dels diferents departaments o unitats de servei.

A PODEM vaig arribar a la campanya de les eleccions Europees i durant uns anys he sigut membre del Cercle de PodeMataró, del que durant un període vaig ser escollida com a CCM d’organització i ecologia. A principis de 2016, se’m va demanar formar part del grup de suport a CDGDA en el que vaig participar donant suport a la gestió d’informes i realització d’entrevistes, fins que finalment va entrar el nou equip. Durant els següents anys he donat suport a d’altres cercles del territori, i actualment, junt amb altres companyes tenim en projecte formar un grup de treball vinculat a la Salut Mental.

També soc sòcia promotora de l’associació Rizoma Solidario (http://www.rizomasolidario.org) on treballem per defensar els drets humans, la vida i les formes d’economia més social, solidaria i sostenible.

facebook.com/annajm43

Twitter: @annajm39


Motivación

Actualment s’està vivint un moment polític complex i important per determinar el futur de la nostra societat, en el que Podem Catalunya és una peça clau en el nostre territori; però per poder donar resposta a aquesta necessitat política, social, econòmica i cultural, internament hem d’aconseguir que la nostra organització i la nostra forma de relacionar-nos sigui segons els nostres principis, basant-nos en el respecte, la igualtat i la no discriminació (en qualsevol de les seves formes). Cap organització o moviment pot permetre que les persones que l’integren prioritzin els interessos personals vers l’objectiu global del projecte; defensar que les persones visquin una vida digna, lliure i humana, ha de formar part dels nostres objectius principals dins d’aquest projecte que és PODEMOS.

Per aquest motiu, em presento per formar part de l’equip de la CDGDA i poder col·laborar en la construcció d’un PODEM que sigui l’eina de moltes persones per defensar que dins d’aquesta societat siguem subjectes i no pas objectes d’un sistema neoliberal.