Lucas Silvano Ferro Solé


Lucas Silvano Ferro Solé

Biografía

La meitat de la meva vida l'he viscut a Biosca, un poble de la comarca de la Segarra. Per tal de poder cursar els meus estudis a Barcelona em vaig traslladar a viure a Molins de Rei on segueixo vivint i militant des de fa més de deu anys. Sóc graduat en Ciències Ambientals (UB) i màster en Ciutadania i Drets Humans: Ètica i Política (UB).

Diputat al Parlament de Catalunya durant aquesta legislatura. President de la Comissió de medi ambient i portaveu del grup parlamentari en la comissió d'empresa i coneixement.

Podeu seguir-me a:

Twitter: https://twitter.com/Lucas_Ferro_

Facebook: https://www.facebook.com/LucasFerroSole


Motivación

Fa sis anys que va començar Podem Catalunya, una eina que ens ha permès lluitar col·lectivament per recuperar els drets perduts durant l'etapa de retallades.

Ara, amb un Govern de canvi a l'Estat, iniciem una nova etapa. Aquesta ha de ser l'última legislatura perduda a Catalunya. L'última legislatura on el màxim al qual podem aspirar sigui arrencar-li conquestes a un Govern incapaç de recuperar drets per a la majoria i de liderar un projecte polític per a tota Catalunya.

Un Podem fort és la millor garantia per construir un Govern de canvi a Catalunya. Aquesta tasca només serà possible amb la força de tots i totes.

Em presento per contribuir a fer de Podem un espai fort. Capaç de liderar l'espai de canvi conjuntament amb les forces germanes i construir plegats una alternativa popular per guanyar Catalunya.