Verónica Fuente García


Verónica Fuente García

Biografía

Madrilenya visquent a Catalunya des de fa quasi una dècada. Des de fa més d’un any, veïna de Gimenells i El Pla de La Font. Diplomada en Educació Social per la Universidad de Alcalá de Henares. Activista compromesa des dels meus anys de joventut a la meu ciutat de naixement.

Vaig tenir el privilegi de participar de forma activa a la Cooperación Internacional centrada en el Desaenvolupament Comunitari a Guatemala.

En l’actualitat formo part del Cercle de Podem de Lleida. A més de participar activament en la Marea LiLa de Lleida que lluita per l’erradicació dels feminicidis i tot tipus de violència ver la dona.

En l’àmbit professional tinc més de 15 anys d’experiència com a Educadora Social, en els que he desenvolupat la meva tasca en dos àmbits: tractament de trastorns addictius i menors en risc d’exclusió social.

Actualment la meva tasca professional la faig al Centre d’Emergència per a Menors Estrangers No Acompanyats (MENAs) de la província.


Motivación

Nacimos en los movimientos sociales, que dan respuesta a las necesidades mas sociales básicas.

Hoy doy un paso al frente y presento mi candidatura por que creo firmemente que la urgencia y gravedad de la situación actual, hace prioritario una política que pongan en su eje central cubrir las necesidades sociales básicas de la población, siendo garante de los derechos la fundamentales de cada ciudadano para salir de esta crisis sin dejar a nadie atrás que se defiende desde "Podemos contigo ".